Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 5
Всех: 6

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Розшукано злодіїв

1-04-2015, 17:00
Розшукано злодіївВ ніч з 24 на 25 січня 2015 року приблизно о 00:00 години невідомі чотири чоловіка, обличчя який були приховані за масками з чорної тканини з прорізями для очей проникли до будівлі охорони ОО ІІІ «Кольорові метали», що розташована з південної сторони від с. Вільні Хутори Верхньодніпровського району, погрожуючи металевими трубами та предметом зовні схожим на пістолет двом охоронцям з погрозою застосування насилля, що є небезпечним для життя вказаних осіб, попередньо зв’язавши їм руки та ноги мотузкою, та все-таки застосувавши заходи фізичного насильства, заволоділи майном вище зазначеного підприємства на суму близько 30 тисяч гривень, після чого з місця скоєння злочину зникли.

На місце події терміново виїхали начальник Верхньодніпровського РВ Ужва В.В., начальник слідчого відділу РВ Зінчук А.М., заступник начальника РВ – начальник кримінальної міліції Тараненко В.В., начальник сектору карного розшуку Десятерик О.О., експерт-криміналіст, слідчий, кінологічна служба, сектор карного розшуку та слідчьооперативна група у повному складі.

У ході огляду території ОО ІІІ «Кольорові метали працівниками міліції було вилучено ряд речових доказів. За результатами проведення оперативно-розшукових заходів, сектором карного розшуку на чолі начальника Верхньодніпровського РВ були встановлені та затримані особи, що вчинили даний злочин, якими виявились мешканці м. П'ятихатки.

25 січня 2015 року за вищезазначеним фактом слідчим відділом Верхньодніпровського РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій», карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.

Вина злочинців підтверджується особистим зізнанням та вилученими у них речовими доказами, їх затримано у порядку ст. 208 КПК України, на даний час триває слідство.

Шановні мешканці Верхньодніпровського району!

Якщо Ви стали об’єктом злочинних посягань або стали свідком будь-якого злочинного посягання звертайтеся за телефоном чергової частини Верхньодніпровського РВ – 102, (05658) 6-06-02 або у дільничні пункти міліції у дні прийому громадян дільничним інспектором міліції:
Вівторок з 9.00 до 11.00
Четвер з 18.00 до 21.00
Субота з 10.00 до 13.00


Старший інспектор по роботі з населенням
та громадськими формування
Говоруха М.В.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Что для Вас День Независимости Украины?

Обычный выходной день
Важный праздник для меня лично
Мне все равно
Я до сих пор ностальгирую по СССР
Возможность уехать за город