Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 3
Всех: 4

Наши именинники


Именинников сегодня нет

У листопаді відзначається День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.

20-01-2015, 14:08
У листопаді відзначається День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.Щорічно 10 листопада в Україні відзначається День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.
З нагоди свята, начальник Верхньодніпровського районного відділу підполковник міліції Ужва Віталій Вікторович, голова ветеранської організації Глазуненко Сергій Володимирович та начальник сектора кадрового забезпечення майор міліції Красота Альона Олексіївна відвідали ветеранів органів внутрішніх справ – ветеранів Великої вітчизняної війни.

На фото: ветерани органів внутрішніх справ – ветерани Великої вітчизняної війни Різун Станіслав Якович та Зайцев Петро Дмитрович. У листопаді відзначається День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.

Керівництво та особовий склад Верхньодніпровського районного відділу щиро та сердечно поздоровили ветеранів, подякували їм за бездоганну та плідну працю в органах внутрішніх справ. Наголосили, що їх професійний шлях є яскравим прикладом відданості справі служіння Батьківщині та її народу, взірцем для виховання нового покоління правоохоронців. Побажали здоров’я, великого людського щастя, добра, радості, родинного затишку та благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій та бажань.

Начальник Верхньодніпровського РВ
Ужва В.В.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Увеличилось ли в последнее время на улицах Верхнеднепровска количество мусора?

Как было раньше, так и сейчас
Немного увеличилось
Стало чище