Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 4
Всех: 5

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Учасники АТО патрулюватимуть вулиці Дніпропетровщини

8-07-2015, 09:38
Учасники АТО патрулюватимуть вулиці ДніпропетровщиниНову патрульну службу на Дніпропетровщині створюватимуть із добровольців, які пройдуть відбір та спеціальну підготовку. Запросять охороняти правопорядок і колишніх бійців АТО.

Відбирати нових патрульних будуть під контролем громадськості. Основні вимоги – це відповідальність та незаплямована репутація. У конкурсі можуть брати участь як новачки, так і ті, хто вже має досвід правоохоронника.

«Маємо надію на молодь Дніпропетровщини, яка бажає увійти до лав принципово нової Патрульної служби. Прагнемо оновити правоохоронну систему, очистити її. Запросимо до роботи і воїнів, що повернулися з АТО. Це люди, які мають досвід та велике бажання служити Батьківщині», - наголосив Валентин Резніченко.

На Дніпропетровщині планують запустити пілотний проект зі створення патрульної служби. Підготовку патрульних проводитиме Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Планується, що вже наприкінці року на вулиці Дніпропетровщини замість співробітників ДАЇ та ППС вийдуть близько 1 тис. представників нової патрульної служби.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Как Вы учились в школе?

Был хорошистом
Перебивался с троек на четверки
Я не учился в школе
Часто получал двойки
Получал двойки только по поведению