Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 3
Всех: 4

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Влітку на Дніпропетровщині працюватимуть 11 офіційних пляжів

27-05-2015, 11:00
Влітку на Дніпропетровщині працюватимуть 11 офіційних пляжів 1 червня заплановано відкриття пляжного сезону. У Дніпропетровській області працюватимуть 11 паспортизованих пляжів. На всіх інших пляжах та в зонах відпочинку буде встановлено оголошення щодо заборони купатися.

Зокрема, у Дніпропетровську працюватимуть 3 пляжі, у Дніпродзержинську, Нікополі, Новомосковську, та Павлограді – по 1, у Кривому Розі та Верхньодніпровському районі – по 2 пляжі.

Зараз вже виконаний комплекс підготовчих робіт - поверхнева та глибинна очистка піску, дна водоймищ, дезінфекція пляжного обладнання, підсипка піску або гальки, встановлені біотуалети (у разі необхідності), приведено у належний санітарний стан санвузли загального користування і малі архітектурні форми, проведена ревізія та підготовка до роботи систем водопостачання та питних фонтанчиків.

З 25 травня заплановано проведення перевірок підготовки пляжів за участю представників департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації разом з представниками Головного управління Держсанепідслужби у Дніпропетровській області та Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Какое наказание должно применяться за вождение в нетрезвом состоянии?

Забирать права на длительный срок
Нужно ввести огромные штрафы
Забирать права навсегда
Садить в тюрьму
Отбирать машины и продавать
Другое