Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 2
Всех: 3

Наши именинники


Именинников сегодня нет

У Перинатальному центрі старшокласників навчають планувати сім’ю

12-05-2015, 11:52
У Перинатальному центрі старшокласників навчають планувати сім’юУ Дніпропетровському обласному перинатальному центрі розпочалася серія семінарів для учнів 9-10 класів. Під час них досвідчені лікарі та психологи розказують школярам про збереження репродуктивного здоров’я, планування сім’ї, профілактику захворювань та ведення здорового способу життя. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.

Заняття для школярів проходять у невеликих група для того, щоб молоді люди почувалися якомога комфортніше. Вчора перший семінар відвідали дівчата, на наступні спеціалісти планують запрошувати і хлопців.

«Кожного року у своїй роботі ми зіткаємося з випадками, коли батьками стають діти. Така ситуація – наслідок недостатньої інформованості підлітків, адже часто вони соромляться поставити батькам «незручні» питання, а батьки, у свою чергу, недостатньо відверті з дітьми. Розповісти молодим людям про здоров’я та взаємовідносини, щоб у майбутньому вони могли спланувати власну сім’ю – головна задача наших спеціалістів під час семінарів», - зазначила головний лікар Дніпропетровського обласного перинатального центру Людмила Падалко.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Какую проблему Вы считаете самой насущной для Украины?

Низкий материальный уровень населения
Украинскую ментальность
Отсутствие лидеров
Советское прошлое
Инфляцию
Кадровый голод
Статус русского языка
Другую проблему