Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 3
Всех: 4

Наши именинники


Именинников сегодня нет

У Дніпропетровську відкрилась унікальна експозиція «Сяєво Великодньої писанки»

14-04-2015, 11:45
У Дніпропетровську відкрилась унікальна експозиція «Сяєво Великодньої писанки»У Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей відкрилась унікальна експозиція «Сяєво Великодньої писанки». Святкову виставку, яка складається з 25 декоративних яєць, створили учні шкіл Дніпропетровщини.
Починаючи з 14-ого і до 25 квітня виставка працюватиме у Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей (вул. Ворошилова, 9) щодня по буднях і в неділю із 09.00 до 17.00.

Усі експонати тут власноруч виготовлені учнями шкіл і позашкільних навчальних закладів Дніпропетровська. На кожну з 25 декоративних писанок юні майстри нанесли спеціальні візерунки, підібрані відповідно до етнічних орнаментів кожної з областей України. Над створенням великодніх поробків діти працювали разом зі своїми вчителями.

Кожне яйце сягає до 40 см заввишки, а майстер-класи із розпису, які 9 квітня пройшли в департаменті освіти і науки облдержадміністрації, тривали близько 5 годин.
У Дніпропетровську відкрилась унікальна експозиція «Сяєво Великодньої писанки»
У ході відкриття автори робіт провели короткі презентації писанок. Крім того, працівники Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей розповіли маленьким відвідувачам виставки про історію та традиції Великодніх свят.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Доверяете ли Вы народной медицине (лечение травами)?

Да
Нет
Не думал об этом