Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 6
Всех: 7

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Російська правозахисниця вибачилась за дії Росії

4-10-2014, 22:41
Російська правозахисниця вибачилась за дії РосіїЯ хочу вибачитися за Росію, за те, що моя країна почала війну проти вашої, – російська правозахисниця
Дніпропетровську область відвідала засновниця російської громадської організації «Груз-200» Олена Васильєва. Під час візиту до регіону правозахисниця відвідала лікарні, де поспілкувалася з медиками та пораненими, а також морги. Крім того, вона зустрілася з громадськістю та керівництвом Дніпропетровщини. Про підсумки зустрічей розповідала під час спільної з радником голови ОГА Тетяною Губою прес-конференції.

Олена Васильєва розповіла про те, що на прикладі конкретних доказів – відео та фотографій – розповідає російським матерям правду про те, що їх сини роблять на території України.

«Я хочу вибачитися за Росію, за те, що моя країна почала війну проти вашої», – сказала російська правозахисниця.

«Олена Васильєва – це та людина, яка перейнялася ситуацією в Росії та Україні, долею матерів солдат. Я хочу подякувати їй за те, що вона знайшла можливість приїхати сюди та пройти наш щоденний шлях. Це спілкування з медиками, пораненими солдатами, відвідування моргів. Ми відкриті для спілкування, ми – мирна нація і не хочемо війни. Та ми будемо захищати свою територію. Російські ж матері мають розуміти, де знаходяться їх сини. Я сприймаю Олену Васильєву як голос миру.
Об’єднало ж нас горе матерів. Ми будемо й надалі спілкуватися та співпрацювати»
, – сказала радник голови ОДА Тетяна Губа.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Какую сумму из собственных доходов Вы готовы в год тратить на благотворительность?

До 100 гривен
До $100
Считаю благотворительность глупой затеей
Не более $500
Не менее $500