Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 2
Всех: 3

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Серію терактів у Дніпропетровську замовив громадянин Росії

22-07-2014, 14:04
Серію терактів у Дніпропетровську замовив громадянин РосіїСерію терактів у Дніпропетровську замовив громадянин Росії

Служба Безпеки України та Головне управління боротьби з організованою злочинністю МВС України знешкодили терористичне угрупування, яке планувало у Дніпропетровську підірвати міст та будівлю облдержадміністрації.

Наразі у слідства є беззаперечні докази того, що ця диверсія у місті планувалася громадянином Російської Федерації. Про це під час брифінгу заявив заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов.

«Спроба здійснення серії терактів була зроблена за замовленням громадянина Російської Федерації, який перебуває на території так званої Луганській народної республіки. Зброя, за допомогою якої мали бути здійснені злочини, також російського походження. Її поставлено контрабандним способом з Російської Федерації», - зазначив Борис Філатов.

Він повідомив, що злочин планували 2 бойовики так званої ЛНР, які прибули до Дніпропетровська на поїзді Луганськ-Одеса. У звичайній господарській сумці вони провезли 6 гранатометів.

«Чому транспортна міліція упустила цей момент, буде розглядатися окремо. Наразі ми посилюємо вимоги контролю на залізниці. Включаємо всі можливі силові підрозділи для того, щоб припинити спроби проникнення на територію Дніпропетровської області диверсантів з так званих народних республік – терористичних організацій», - наголосив заступник губернатора.

Зловмисники обрали в якості мети декілька об'єктів – кабінети губернатора Ігоря Коломойського, його заступника Геннадія Корбана та командира батальйону «Дніпро» Юрія Берези. Також до переліку можливих об’єктів терору потрапили Мерефо-Херсонський міст та центральний офіс «Приват Банку».

«Якщо вдалося б здійснити цю серію терактів, зрозуміло, до якої міри була б дестабілізована обстановка в області. Тільки зусиллями правоохоронних органів вдалося все це присікти на стадії планування злочину», - підкреслив Борис Філатов.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Обращались ли Вы к астрологам, гадалкам, магам, хиромантам, знахарям?

Никогда не обращался
Для предсказания будущего
Они решили мою проблему
Они меня обманули
Для составления астропрогноза
Приворотов, наведения порчи
Я сам астролог и/или гадалка и/или маг и/или хиромант и/или знахарь