Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 5
Всех: 6

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Підведення підсумків роботи міліції за перший квартал 2015 року

21-04-2015, 10:54
Підведення підсумків роботи міліції за перший квартал 2015 рокуПідведення підсумків роботи міліції за перший квартал 2015 року

10 квітня 2015 року у залі оперативних нарад Верхньодніпровського РВ була проведена оперативна нарада за підсумками роботи Верхньодніпровського РВ за перший квартал 2015 року.

На початку наради виступив начальник Верхньодніпровського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області Ужва Віталій Вікторович, який оцінив роботу райвідділу, як позитивну, та подякував усім колегам за плідну співпрацю.

Під час проведення наради, начальником штабу РВ Павлушко В.Ю. були доведені основні показники оперативно – службової діяльності райвідділу.

Заступником начальника – начальником кримінальної міліції РВ Тараненком В.В. доведені позитивні результати оперативно – розшукової діяльності райвідділу, було відмічено кращих співробітників сектору карного розшуку та заплановано на другий квартал заходи, щодо боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів.

Начальником сектору дільничних інспекторів міліції РВ П’яником І.Я. підведено підсумки роботи сектору ДІМ та зазначено, що у першому кварталі 2015 року особлива увага приділялась профілактиці кримінальним та адміністративним правопорушенням, покращенню взаємодії з населенням, забезпеченню належного громадського порядку та безпеки громадян, захисту їх законних прав та інтересів. Протягом трьох місяців дільничними інспекторами міліції розкрито 14 кримінальних правопорушень, складено 163 адміністративних протоколів, виявлено 2 незаконних пунктів прийому металобрухту, профілактична робота проводилась на належному рівні. Працівниками міліції громадської безпеки спільно з членами громадського формування забезпечено охорону громадського порядку під час проведення 5 масових заходів на території міста та району.

Також на нараді висвітлені досягнення роботи сектору ДСБЕЗ, який вже не одноразово був відмічений, як один із найкращих на території області. На при кінці наради, керівництвом райвідділу було зосереджено увагу на пильності та ефективності патрульних нарядів, співпраці з громадськістю, зниженню рівня злочинності та запобігання будь-яким сепаратиським проявам на території району.


Старший інспектор по роботі з населенням
та громадськими формування
Говоруха М.В.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Увеличилось ли в последнее время на улицах Верхнеднепровска количество мусора?

Как было раньше, так и сейчас
Немного увеличилось
Стало чище