Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 3
Всех: 4

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Виїзний прийом громадян

26-02-2015, 12:49
Виїзний прийом громадян19 лютого 2015 року у приміщенні Дніпровської селищної ради начальником Верхньодніпровського РВ підполковником міліції Ужвою Віталієм Вікторовичем було проведено виїзний прийом громадян.

Голова Дніпровської селищної ради Січовий Володимир Петрович охарактеризував з позитивної сторони роботу та відношення до неї дільничного інспектора капітана міліції Скорика Геннадія Вікторовича.
Взаємодія між ними налагоджена.

Під час прийому від людей надходили прохання особистого характеру, які не пов’язані зі службовою діяльністю.

Начальник райвідділу особисто провів опитування пересічних громадян, з’ясував їх думку щодо криміногенної обстановки на селищі. Зі слів населення, обстановка на території селищної ради стала, у цьому ракурсі, більш сприятлива та спокійна.

Мешканцям селища було роздано пам’ятки: «Як не стати об’єктом злочинних посягань» та закликано не порушувати законодавство України, аби самим не перетворитися у майбутньому на злочинний елемент!

Старший інспектор по роботі з населенням
та громадськими формування
Верхньодніпровського РВ
Говоруха М.В.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Доверяете ли Вы народной медицине (лечение травами)?

Да
Нет
Не думал об этом