Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 85
Всех: 86

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Шановні мешканці Верхньодніпровського району!

28-01-2015, 22:51
Шановні мешканці Верхньодніпровського району!В черговий раз попереджаємо Вас, що за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, передбачене покарання згідно ст. 259 КК України у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

А якщо ті самі діяння спричинили тяжкі наслідки або вчинені повторно - у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Тому, якщо Вам відома інформація про осіб, які мають намір здійснити чи здійснювали неправдиві повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності, підготовку терористичних актів, замінювання місць масового скупчення людей, адміністративних будівель органів державної влади тощо, прохання звертатись на гарячу лінію Верхньодніпровського РВ за телефонами: 102, 6-06-02.

Начальник Верхньодніпровського РВ
Ужва В.В.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Довольны ли Вы качеством предоставляемых услуг ЖКХ?

Недоволен(льна)
Все неплохо, но могло бы быть и лучше
Я об этом не задумывался(лась)