Топ новостей


Сейчас на сайте


Сейчас на сайте:
Пользователей: 0
Отсутствуют.
Роботов: 1
Yandex
Гостей: 1
Всех: 2

Наши именинники


Именинников сегодня нет

Збут фальшивої валюти

20-01-2015, 14:21
Збут фальшивої валюти
В жовтні 2014 року працівниками СДСБЕЗ Верхньодніпровського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області, виявлено та задокументовано факт збуту та зберігання з метою збуту фальшивої національної та іноземної валюти громадянином Х. 1993 року народження мешканця м. Верхньодніпровська.

Працівниками СДСБЕЗ Верхньодніпровського РВ був проведений обшук домоволодіння (квартири), в якому зареєстрований та фактично проживає гр. Х., в результаті проведеного обшуку було знайдено та вилучено речовину рослинного походження (канабіс) та фальшиві національні та іноземні купюри номіналом 50 грн. та 100 доларів США. Під час затримання зловмисник вчинив злісну непокору працівникам міліції, але його все одно було затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Шановні мешканці Верхньодніпровського району!
Якщо Вам намагаються або вже збули фальшиву національну або фальшиву іноземну валюту, негайно звертайтеся до сектор ДСБЕЗ Верхньодніпровського РВ або за телефонами чергової частини Верхньодніпровського РВ – 102, (05658) 6-06-02.


Обсудить на форуме (0)


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.


www.vdn.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Голосование


Что хотелось бы поменять в Верхнеднепровске, чтобы жить стало комфортнее?

Больше зон отдыха
Лучше качество дорог
Коммунальное обслуживание
Медицинские обслуживание